De basis van een gezonde wagen

Onderhoud van uw auto in Sint-Truiden

Een grondig onderhoud van uw wagen is noodzakelijk voor een veilige en comfortabele rijervaring. Maak een afspraak bij GL Cars: wij voeren het onderhoud van uw auto in Sint-Truiden op een vakkundige manier uit. Kom langs in onze garage voor het klein en groot onderhoud. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

Onderhoud van alle merken

Bij een klein onderhoud (om de 15.000 km) worden onder meer de koplampen, accu en remmen gecontroleerd. De oliefilter en motorolie worden ook vervangen. Een groot onderhoud (om de 30.000 km) omvat het vervangen van de luchtfilters en bougies en het nazien van de uitlaat, schokdempers en banden. Onze garage helpt u graag verder met zowel een klein als een groot onderhoud en geeft u bovendien advies over uw wagen.

Contacteer GL Cars voor een afspraak

Voor het onderhoud van uw auto in Sint-Truiden bij GL Cars raden wij aan om op voorhand een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd kunnen nemen om de verschillende onderdelen van uw wagen grondig te controleren. Bel of mail ons. U kunt ons ook via het contactformulier bereiken.

GL Cars
Clikc+